Nederland 2022 Penning 'Sven Kramer' in coincard

12,50 €

Beim Kauf dieses Artikels sammeln Sie 12 Punkte. Ihre heutige Bestellung umfasst dann 12 Punkte, welche in einen Gutschein mit folgendem Wert umgewandelt werden können: 0,12 €.

Bruttopreis
Anzahl

account_circleAn einen Freund senden
Nederland 2022 Penning 'Sven Kramer' in coincard

Nederland 2022 Penning 'Sven Kramer' in coincard

 

Als hommage aan de indrukwekkende carrière van Sven Kramer heeft de Koninklijke Nederlandse Munt, in samenwerking met de Sven Kramer Academy en Team Jumbo Visma, een speciale uitgifte ontworpen. De coincard bevat aan de voorzijde een afbeelding van Sven Kramer. Aan de achterzijde staat het logo van de Sven Kramer Academy en de specificaties van de penning. 
 
De voorzijde van de penning bevat meerdere elementen. Rechtsboven op de penning staat het portret van Sven Kramer. Aan de linkerzijde bevindt zich een schaatsende figuur, refererend naar de successen die Kramer heeft behaald in zijn carrière. Rechtsonder staat de naam ‘Sven Kramer’.  Linksonder bevinden zich 5 schaatsende figuren, een verwijzing naar de prestaties die Sven Kramer heeft bereikt in teamverband. Rondom de voorzijde van de penning zijn kleine schaatsen afgebeeld. Op de keerzijde is het logo van de Sven Kramer Academy afgebeeld en vindt u het muntmeester- en munthuisteken.

  • Een ode aan een Nederlandse schaatslegende

  • In samenwerking met de Sven Kramer Academy (SKA) en Team Jumbo Visma

  • Sportieve uitgifte met illustratie van Sven Kramer


Advies verkoopprijs: € 12,50 per stuk (incl. BTW)
De handelsprijs start bij afname vanaf 80 stuks: € 9,30 per stuk (ex. BTW) - voor grotere aantallen, neem contact op met wholesale@royaldutchmint.com
Metaal: Cu/Ni
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Gewicht: 15,5 g
Diameter: 33 mm
Rand: Glad
Oplage: 4.000 stuks


Jahr
2022