Nederland 2021 Penning 'Willy Wonka & the Chocolate Factory' in coincard

10,00 €

Beim Kauf dieses Artikels sammeln Sie 10 Punkte. Ihre heutige Bestellung umfasst dann 10 Punkte, welche in einen Gutschein mit folgendem Wert umgewandelt werden können: 0,10 €.

Bruttopreis
Anzahl

account_circleAn einen Freund senden
Nederland 2021 Penning 'Willy Wonka & the Chocolate Factory' in coincard

Nederland 2021 Penning 'Willy Wonka & the Chocolate Factory' in coincard

 

Liesbeth List
Op 25 maart 2020 zijn we tijdens de coronaperiode in stilte een van de grootste artiesten van Nederland verloren: Liesbeth List. La List had een omvangrijke muzikale carrière van ruim 55 jaar. Om de grande dame postuum te eren, slaat de Koninklijke Nederlandse Munt een speciale uitgifte.

Willy Wonka
Het is 50 jaar geleden dat Willy Wonka & the Chocolate Factory uitkwam! De muziekfilm, gebaseerd op het boek Sjakie en de chocoladefabriek van schrijver Roald Dahl, is voor veel mensen uitgegroeid tot een klassieker. 
 
Willy Wonka & the Chocolate Factory
Willy Wonka & the Chocolate Factory vertelt het verhaal van de arme Charlie Bucket. In de stad waar Charlie woont staat de chocoladefabriek van Willy Wonka (gespeeld door Gene Wilder), de beste snoepproducent ter wereld. De fabriek is al jaren gesloten voor buitenstaanders, totdat Wonka de fabriek openstelt voor vijf mensen die de gouden wikkel vinden om een van zijn chocoladerepen. Per toeval vindt Charlie geld op straat, waar hij twee Wonka chocoladerepen van koopt. U raadt het al: om eentje zit een gouden wikkel. Charlie wordt toegelaten tot de chocoladefabriek, waar hij Willy Wonka ontmoet en de gekste avonturen beleeft.

  • Ter ere van het 50-jarig jubileum van de populaire film

  • Vind een van de vergulde penningen en win een rondleiding!

  • Vrolijke coincard geïnspireerd door de Wonka-chocoladerepen

  • Exclusieve penning in glanzende BU-kwaliteit

  • Officiële samenwerking met Warner Bros Consumer Products

Metaal: Cu/Ni
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Gewicht: 15,5 g
Diameter: 33 mm
Oplage: 4.000 stuks

Jahr
2021